Sűrgős! Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
van egy teknősöm, ami egy éves és van egy ami egy napos... úgy saccoljuk az idősebb fiú, a másik lány... persze nem tudjuk... az állatboltban azt monddták ilyenkor még nem tudni... nos... észrevettem, hogy a kicsi harapdálja a nagyot! a nagy meg próbál elbújni előle!2010. márc. 20. 19:52
1/6 anonim válasza:
Ez érdekes. Nálunk a nagy harapdálta a kicsit olyan szinten, hogy leharapdálta a páncéljának a szélét. Szerencsére egyszer csak abbahagyta aztán nem bántotta többször. Szerintem ne aggódj az a jobbik, amikor a kicsi bántja a nagyot kárt nem tehet benne.
2/6 A kérdező kommentje:
hát remélem is... :S mondjuk nagyon pici... én úgy emlékszem amikor az 1. megkaptam az nagyon volt :D amúgy a nagy elég lusta meg félénk... :S a kicsi már ma az első nap fürge volt :D
köszi a komit... :D várok még tanácsokat! :D
2010. márc. 20. 20:46
4/6 A kérdező kommentje:
miért? még.. lehet, h csak játszani akar... hiszen nemrég született :D
2010. márc. 20. 21:20
5/6 anonim válasza:
Jól etesd be őket, főleg a kicsit. A kisteknősök nem játszanak, hanem vadásznak. Ha jóllakik talán elcsihad. Ha nem, akkor később célszerű lehet elkülöníteni, mert a nagyobb teknősök csúnyán megharaphatják egymást. Persze ha akkora a különbség köztük, hogy nem sebesíti meg, akkor csak a stressz lehet gond.
6/6 A kérdező kommentje:
aha... hát... most figyeltük őket (második nap) és nem vettük észre, h lett volna valami baj... :D szerencsére... lehet, hogy csak kíváncsi volt, hogy ki a "főnök" :D
2010. márc. 21. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!