Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Újra visszafagyasztott halat...

Újra visszafagyasztott halat szabad adni a teknősöknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. tegnap vettem a két teknősömnek fagyasztott halat, de mire hazaértem, teljesen kiolvadt. Ettől függetlenül lehet, hogy hülye voltam, de beraktam a fagyasztóba. Ha ezekből a halakból adok a teknőseimnek, nem lesz bajuk? vagy inkább vegyek másik csomaggal? Bocsi, ha felesleges meg idióta ez a kérdés, de inkább engem nézzetek hülyének, mint hogy a teknősöknek baja legyen emiatt
2010. márc. 20. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, hogy lesz-e valami bajuk tőle. Bár az emberi fogyasztásra sem szokták ajánlani az újrafagyasztott dolgokat, azt hiszem, lehet, hogy a teknősnek sem jó. De ha elmész másikat venni, akkor az szintén kiolvad, míg hazaérsz, nem? Mennyire olvadt ki? Teljesen, szal puha volt a hal, vagy csak elkezdte az olvadást? Ha az utóbbi, szerintem nyugodtan odaadhatod a tekiknek.
2010. márc. 20. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azért olvadt ki, mert egy iskolai szünetben mentem megvenni, mert keddig nem lesz nyitva semmi és elfogyott az összes teknőskaja. És mivel ezután még vagy 2 órát suliban ültem, teljesen kiolvadt, úgyhogy akkor azt hiszem, hogy nem kísérletezek vele. Addig adom nekik a szárított heti menüt, aztán majd kedden veszek újra halat
2010. márc. 20. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan odaadhatod,a szabadban kedvencük a rohadt haldög, vagy vízbefulladt állatok teteme.Szeretik a büdös májat is.
2010. márc. 21. 14:43
 4/4 Dávid ***** válasza:

Szerintem is add neki nyugodtan:)

Én is ettem már többször visszafagyasztott cumót, de egy teki sokkal szívósabb:)

2010. márc. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!