Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Lehet Leguánt így tartani?...

Lehet Leguánt így tartani? (lent tovább)

Figyelt kérdés

Úgy terveztem a leguán tartást hogy egy nagy ketrecben amit berendezek növényekkel meg mászóágakkal. De Szellőző biztos üveg nincs. A szobámba álltalába 25 °C körül szokott lenni.

Táratartalmat úgy tudok max csinálni hogy teszek ki egy tál vizet a szobámba és párologtatom. Így jó lesz neki vagy sem? Elfog így pusztulni ha így tartom?

2010. márc. 18. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. márc. 18. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is a szobámba tartom s nekem még ketrec sincs, a fűtötest környékén szokott lenni,vannak mászóágai is, van 2 lámpa azok még melegítik és két akvárium, hogy legyen megfelelő páratartalom, de ezenkívük szoktam spriccolni vizet a levegőbe is. Én már 3 éve így tartom, 2 hónapig volt terráriumba mikor még megvettem de nem szerette, aztán lassak kiszoktattam és nem tudtam visszatenni a terráriumba.
2010. márc. 22. 11:36
 3/5 Hangaga válasza:
én is a szobámban tartom. A radiátoron melegedik, pára nem sok van neki. Egy tál víz párolog, meg néha spriccelgetek neki. Szerintem sokkal jobb neki így, kevés párával, és néha kevés meleggel, mint bezárva egy kis lyukba. Ha akarnám se tudnám már terráriumba tenni. Elvan ő így. Nyáron napozni is szokott az ablakban, néha átjárkál a többi szobába is. A gond csak azzal van, hogy takaríthatom az ürülékét, amit néha itt, néha ott hagy. Van 2-3 hely, ahova szokta rakni, és párhavonta ezeket megváltoztatja valamiért.
2010. okt. 5. 14:20
 4/5 Hangaga válasza:
ja és csattog az egészségtől
2010. okt. 5. 14:21
 5/5 anonim válasza:
A leguánnak minimum 28-30 fok kell legalább Mindenhol ezt írják és én is így tartom és jol érzi magát.már 80 cm
2010. nov. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!