Otthon tudok kényszeretetést végezni siklón?
Figyelt kérdés
Van még egy pár ilyen kérdésem...
Nem akar enni, még elég kicsi 22cm sikló.
Nem tudom, hogy mennyi időnként egészséges ennie, vagy elvégezni a kényszer etetést. Mennyi idő míg megemészt egyet, mondjuk szöcskét? Ha ilyen kicsi még mivel ajánlatos etetni?
Egyszer próbáltam belerakni a szájába, sikerült is, de az álkapcsán tovább nem tudtam tenni, így kiköpte.
Nem akarom zavarni mindig piszkálni, de gondolom neki is kell ennie, innivalója van.
2015. okt. 6. 17:31
1/8 anonim válasza:
engedd el a p***ába a siklót csak kínzod szegényt, különben [link] keresgélj de ha nem akarja megenni ne erőszakold rá
3/8 anonim válasza:
ne szöcskével etesd hanem vegyél neki kicsi fagyasztott halat amit vízzel felolvasztasz, és azt kirakod az itatója szélére és onnan ő megeszi magától nem kell kényszeríteni rá! egyébként a kígyók/siklók tudnak koplalni, ha nem eszik pár hétig nem kell pánikba esni... az én siklóm egyszer 4 hónapig nem evett, semmi baja nem lett :) ne akard a szájába tömni mert azzal csak megfullasztod szegényt...
4/8 A kérdező kommentje:
Hát rézsikló...
Az út közepén találtam, de elfogtam, a hely ahol élt nem volt túl biztonságos és tiszta, hát gondoltam hátha tudok rajta segíteni.
3. válaszoló köszönöm szépen a tanácsokat! :)
De olyan pici feje van, nem tudom bele fér-e egy hal, még ha kicsi is.
2015. okt. 7. 20:07
5/8 anonim válasza:
tudom kicsit megkéstem ezzel a válasszal, de remélem még ezt látod... ha nagy neki a hal akkor darabold kisebbre neki, úgy is meg tudja enni ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Hát megpróbálom, de ugye nem fog éhség sztrájkot folytatni?
2015. okt. 11. 00:57
7/8 anonim válasza:
Hát ha igen, azt túl szokták élni, és egy állat az ösztöneire hallgat, ha tényleg éhes akkor fog enni, nem akarja ő sem megölni magát
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!