Mien kígyót vagy siklót vegyek?
Figyelt kérdés
szeretnék valami kígyót vagy siklót.leopárdgekkóm már van.persze külön terráriumban lennének.valami békés, barátságos, 1-1,5 méter körüli kellene.esetleg képetis mutathattok2010. márc. 15. 14:30
1/9 anonim válasza:
egyik haveromnak király pitonja van, hát gyönyörű az a kigyó, és elég békés:) Én utálom a kigyókat, félek is tőlük, de ezt még a nyakamba is belemertem rakni:D
2/9 anonim válasza:
Nekem kígyó volna a rémálmom.
Alig merem megfogni nem még hogy tartsak egyet.
Ha elszabadulna azonnal lecsapnám vaslaptáttal :D
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Szerintem a gabonasikló is jó választás lenne.
Kicsi, és könnyen szeliddé tudod tenni!!!
5/9 anonim válasza:
Szerintem is jó választás a gabonasikló!!
6/9 anonim válasza:
királypiton, az nagyon kígyó!!!;)
7/9 anonim válasza:
Gabonasikló. Szép, ezerféle szín van belőle, szelíd és nem nő 160 cmnél nagyobbra. Tartása baromi egyszerű. Ha érdekel, kérdezz.
8/9 Dávid válasza:
Bármelyiket választhatod, de tudd, hogy elég kegyetlen dolog egy kígyót kis terráriumba kényszeríteni..gyakorlatilag az egyetlen állat, ami rosszul viselia terráriumot, és ott tartják.
Ráadásul elég unalmasak..de hát, ahogy érzed...
Végülis a gazdája a fontosabb, nem az állat..,igaz-e?
9/9 anonim válasza:
ha már tartom egy ideje a kígyót, és mondjuk a nyakamba teszem, akkor ez elmászkál ratjam?:D (mert tök zsír lenne mint vmi filmben h csavarodik a kezemen és WÁÁ szétharapja a fejedet wáá xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!