Egy szőnyegpiton mennyivel agresszívebb, kapkodósabb, mint egy boa, vagy királypiton?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 15:30
1/15 anonim válasza:
Egyede válogatja. Boa alatt gondolom szivárványos boát értesz. Azokkal nincs annyi "gond" de az se egy tipikus kezes bárány. A szőnyegek meg mindkettőnél nagyobbra nőnek, egy királypitonnál simán kétszer nagyobbak, így ami a királypitonnál még kezelhető agresszió, majdhogynem komolyan sem veszi az ember, az egy 3 méteres nőstény szőnyegnél igencsak megtudja lepni még a rutinosabb terraristákat is. Nálam a 2.3méteres szőnyeg lány csak kígyó kampóval kezelhető. Ha első kígyó vásárlása előtt állsz akkor inkább a királypiton.
2/15 A kérdező kommentje:
constrictort vennék, ha boát vennék, de az a helyzet, hogy nem tudom még. egyébként köszi a tanácsot! terrarisztikában viszonylag jártasnak mondható vagyok, 4 éve tartok madárpókokat, de azért ők jóval egyszerűbbek, mint egy kígyó. de lehet tényleg a királypiton mellett maradok, amit szeretnék nagyon boa, pontosabban suriname-i, azt nagyon ritkán látok eladót, királypitonból meg azért szoktak sokféle szép színváltozatot árulni. Áh nem egyszerű dönteni :D
2015. okt. 2. 17:06
3/15 anonim válasza:
Ha még nem volt kígyód,ne constrictor-al akarj kezdeni.A királypiton az egyik legjobb kezdésnek.
4/15 A kérdező kommentje:
szerintem tudnám kezelni a constrictort is. de valószínűleg királypiton lesz, abból találtam normál áron szépet.
2015. okt. 4. 12:11
5/15 anonim válasza:
Kezdésnek inkább constrictor. A királypiton kicsit macerásabb, persze egyedfüggő ez is. A vörösfarkú boákat azért is tudom javasolni, mert általában (ez is egyedfüggő) nagyon jámbor állatok. Az én nagy nőstim 260cm, és gyereknapon nagyon szeretik a gyerekek, még soha nem volt agresszív vagy feszült. Ja, és constrictort is kapsz 10ezer alatt, gyere el október 18.-án a Lurdyba TerraPlazára.
6/15 A kérdező kommentje:
Tp-re megyek mindenképp, van mar foglalasom madarpokokra, es ha mindent elvisznek tenyleg, akkor indul a nézelődés es remélhetőleg találok valami szep boat, vagy kiralypitont. :D amugy tobbektol hallottam azt, hogy a kiralypitonok szeszélyesebbek, mint a boak, szoval mas is inkabb a boat ajánlotta. Hjaj de olyan nehez a döntés. :D most egy guyana nőstényt neztem ki, aztán reményeim szerint meglesz meg az illetőnek tp-ig.
2015. okt. 5. 20:31
7/15 anonim válasza:
Első vagyok. Azert ajánlottam a királypitont mert a kérdésből az jött le, hogy szőnyeget akarsz! Ahhoz pedig temperamentumban közelebb áll a királypitont de a mérete jelentősen kisebb.
8/15 A kérdező kommentje:
az is esélyes volt a 3 közül, de nem valószínű, hogy az lesz. maximum ha valamelyik nagyon megtetszik tp-n. :D
2015. okt. 5. 22:43
9/15 anonim válasza:
Hàt nem tudom.Nekünk 11 kiràlyunk van,mind nagyon nyugodt.Mellette van 2 braziliai szivárványos boánk(az volt az első kígyònk),Ők is nagyon nyugisak.Meg van egy Morelia Viridis-ünk,na ő kapkodós.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt is mondtak páran, hogy nem kezdokigyo, pedig az is tetszik nagyon :D
2015. okt. 6. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!