Normális ha ciripelés szerű hangot ad ki a teknősöm?
Figyelt kérdés
Nemrégen vettem, és nem nagyon értek még ehez az allatkahoz :S2010. márc. 12. 14:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem vidd el állatorvoshoz, tuti, hogy lenyelt egy tücsköt! :-DD
2/6 A kérdező kommentje:
.........
2010. márc. 12. 15:23
3/6 anonim válasza:
Vízi vagy szárazföldi?
Ha szárazföldi, akkor lehet csak ahogy kaparja a földet az üvegfalnál, az ad ki ilyen hangot, nem egyszer hallottam én is.
4/6 A kérdező kommentje:
vizi :S De azota nem cisnalja, lehet hogy a napozo kove volt, nemtudom :S csak nincs megfazva
2010. márc. 14. 17:41
5/6 anonim válasza:
Van, hogy az orrukból a vizet hirtelen kifújják, az adhat ilyen hangot. De az egyszeri crip,ahogy kispriccel, nem cirip-cirip mint a tücskök.
6/6 anonim válasza:
jujj szerintem biztos cuki :$ én elvinném állatorvoshoz. aztán ha semmi baja akkor úgy hagynám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!