Ékszerteknősnek mekkora akvárium kell?
Figyelt kérdés
Nem literben,hanem mekkora legyen az alapterulete es magassaga,felnott peldany eseten?
Google a baratod stilusu valaszok nem erdekelnek(mimdenhol mas van)
2015. aug. 30. 14:09
1/7 A kérdező kommentje:
Konkret centimetert szeretnek hallani,pancelhossz 5x-e azt tudom.de mekkoraval erdemes szamolnom?
2015. aug. 30. 14:12
2/7 anonim válasza:
Nekem is ékszerteknőseim vannak. A terrárium hossza: páncélhossz ötszöröse. Szélessége:páncélhossz háromszorosa. A vörösfülűek igen jó mászók, és a kicsi helyen is átpréselik magukat. Magasság: ha a szárazföldön két lábra támaszkodnak, még legyen úgy tíz centi. Ha vízi tekik: a víz olyan magas legyen, minimum mint a teknőc szélessége, mert hogyha felborul vissza is tudjon. A forrásom megbízható,Az Ékszerteknősök könyvben olvastam. :-)
3/7 anonim válasza:
Ja bocs, a fentiben elfelejtettem a cm-t: úgy 15 cm- ben számolj! :-)
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi
Arra lennek kivancsi,hogy centiben mekkora akvarium kell.
Pl 90*45*45
Amugy sargafulu,ertheto okbol
2015. aug. 30. 14:58
5/7 anonim válasza:
Szia, megint én! Megadom a mi akváriumunk adatait, az szerintem neked is jó lesz. Hossz.: 80 cm, magasság:34,5cm, szélesség: 45 cm, üveg vastagsága: 7-8 mm. Víz magassága:15-16 cm, szárazföld: 18-19 cm. Jó tekizést!!!:-)
6/7 anonim válasza:
120x60x60. És még mindig fogságban van tartva. Indoklás: Az ékszerteknősök a természetben több méter mély lápos tavakban élnek, imádnak úszni, aljzatot túrni, napozni, vadászni. Úszóbajnokok, vízi állatok...a minimális mélység 40 cm. Ennél sekélyebb vizet "túlélnek" de nem érzik jól magukat benne.
7/7 anonim válasza:
A szakirodalmak elavultak és néha hajmeresztő dolgokat írnak. Már egy bébiteknősnek is 15-20 cm mély víz kell, hogy élvezze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!