Ékszertekit keresek ami ugyan akkora marad mint a tenyerem, és azt hogy mennyibe kerül és hol? És keresek egy 50*40*40-es terráriumot a tekiknek mert tavasszal vagy ősszel kapok!
Ékszerteknősből nem találsz olyat, ami nem nő meg egy idő után nagyobbra. Legalábbis én nem ismerek olyan fajtát.
De úgy tudom, hogy az iszapteknősök között vannak kisebb méretűek. Nem árt utána nézni. :)
Jó poén... nekem meg egy macska méretű elefánt kéne, az olyan cuki! :)
Az ékszerteknős az ékszerteknős. Van egy adott felnőtt kori mérete, aminek a fél lábára se elég egy leírt méretű akvárium.
Pézsmateknősnek talán.
Neki is csak a minimum, nem az optimális.
Nekem pezsmatekim van.70*30*40es helyen,de meg igy is nagyobbat szeretnek,pedig csak 7cm.
Ekszertekinek nagyon kicsi a leirt meret es nem tudod befolyasolni a meretet...himek kisebbek maradnak.
De olyan 200liter vizre kell szamolni felnott korukban.
Persze 1-2 evig okes a te akvariumod,de ugyis nagyobb kell ha ekszerteknos mellett dontesz
Az elobb lettleirva,hogy a pezsmateknos nem no nagyra.sztem 10-15 centinel nem no nagyobbra evek utan se. De a himek pl 8-10centik maradnak idos korukban is.
Ekszertekibol nem tudsz ilyet venni,ugyhogy ha szempont hogy ne nojjon nagyra akkor ne olyat vegyel..
Es kereskedesben ne is tajekozodj,ott sajnos at is vernek,hogy el tudjak adni.nekem pl azt mondta az elado a 80*40*40es akvariumra,hogy az az ekszerteki nagy koraban is eleg.pedig ennel nagyobb kell neki
Szoval en is a pezsmatekit ajanlom!olvass utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!