Ezekben a terráriumokban milyen hüllőt/hüllőket lehetne tartani?
Egyik: 40*25*25
Másik: 50*40*30
"Népszerűbb" fajokra gondoltam, amiket könnyebb beszerezni és nem csak egy tenyésztője van az adott fajnak az egész országban :)
+1 kérdés: 130*50*70-es terrárium meddig elég egy boa constrictornak? Most kb. 4 hónapos.
A válaszokat előre is köszönöm!
A kicsiben madárpókot tarthatsz, a nagyobba mehet egy leopárdgekkó, vagy egy madagaszkári nagyfejű gekkó pár.
Mind az agámának, mind a görög teknősnek kétszer ekkora terráriumra lenne szüksége...
A nagyobba talán mehet a gekkó, de csak akkor, ha egyet tartasz, 2nek már kicsi.
Agámának ennél minimum kétszerekkora kell.
A kisebbe pedig maximum halat tartanék.
Ha tényleg szeretnél egy hüllőt készülj fel rendesen és vagyél megfelelő méretű terráriumot, ne azért válassz valamit, mert éppen akkora akadt otthon.
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem felkészülni rendesen, csak nagyon megoszlanak a vélemények mindenhol. Jó lenne, ha lenne valami egységes dolog, mert pl. a terrárium méretének meghatározásánál is elég nagy különbségek vannak különböző oldalakon.
A terrárium méretek pedig nem azért ezek, mert ezt találtam itthon, csak találtam jó áron ilyen méretűeket, de feleslegesen nem akarom megvenni, ezért inkább rákérdeztem, mit lehet tartani bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!