Eltünt a pézsmateknősöm, hol lehet?
Figyelt kérdés
Nincs az akváriumban már átkutattam mindent de nem találom ,nagyon pici ,nem tudjátok hová szeret bujni ? Raktam ki az egész hazban kajat hátha visszajön es eszeget ,mert akkor tudnam hogy nagyjábol hol.légyszives segítsetek2015. aug. 14. 23:52
1/12 anonim válasza:
Inkább egy tálat rakj ki vízzel, amibe bele tud mászni, és egy lámpát ami alá napozni mehet közvetlen a víz mellé. lehetőleg minden szobában tegyél ki ilyet, ahova eljuthatott és zárj be minden ajtót.
2/12 anonim válasza:
tálat rakj ki ahogy Neolamprologus mondta, és úgy hogy bele tudjon menni, kaja nélkül sokkal tovább bírja mint víz nélkül!!!
nézz be sarkokba/polc/szekrény/ágy/hűtő alá azt vedd figyelembe hogy neked most valószínűleg egy nagy szőrcsomót kell keresned mert ráragadhatott minden piszok, de siess mert egy kis teknős nem húzza túl sokáig így!!!
3/12 anonim válasza:
amúgy este/hajnalban is érdemes körbenézni és még a fal mentén is, ugyanis a fal mellett szoktak mászkálni legtöbbször ha kiszöknek(ezért lehetőleg fal mellé tedd minden szobába a kis vizes tálat amibe csináls neki egy kis feljárót mind két fal melletti oldalára hogy bele tudjon menni, sokszor körbe-körbe mennek a szobában a fal mellett
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ;)
2015. aug. 15. 08:36
5/12 A kérdező kommentje:
Es miért hajnalban? Akkor aktívabb?
2015. aug. 15. 22:10
6/12 anonim válasza:
igen akkor nyugodtabb a környezet és véleményem szerint akkor mászkál, de SÜrGŐSENkeresd meg mert ki fog száradni!
Én már a bútorokat borigatnám fel érte...
7/12 anonim válasza:
A pézsmateknős víziállat, nem kell kivenni az akva-terráriumból. Szerintem be van pánikolva, bármit is teszel ki nem kell neki, csak biztonságba akar lenni. Keresd meg mihamarabb!
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a segítséget ,megtalálta a vizes tálat és bele mászott sajnos le van fogyva de köszi mégegyszer (nem én vettem ki hanem kiszökött) :DDDDDDDDDDDD
2015. aug. 17. 11:56
9/12 anonim válasza:
vigyázz rá nehogy megint lelépjen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!