Hogyan lehetne egy teknőst kézhez szoktatni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy ha kiveszem ritkán az akvaterráriumából, akkor ne féljen, és meneküljön, hanem érezze, hogy nem lesz semmi baj. (nyáron majd ki szeretném vinni úgy napi egy órára a kertbe, de ha ott is így fog viselkedni, akkor nem lesz jó vége:S)2010. márc. 4. 19:25
1/2 anonim válasza:
szia! egy idő után szerintem megszokja hogy fogdosva van:D az enyém is megszokta:)
de nyáron csak zárt helyre tedd ki(alulról is zárt),én 1x kiraktam a teknősöm 1 lekerített részre a füvön,1x keresem nincs sehol:S nem találtuk meg sehol,később megtaláltuk amikor ástunk a kertben,leásta magát a földbe, a fű alá,de akkor már meghalt:(
2/2 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor majd csak hozzászokik:) Amúgy ha kiviszem, minden méteren követni fogom:):)
2010. márc. 4. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!