Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Leopárd gekkónak milyen...

Leopárd gekkónak milyen fűtést ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olvastam ezt-azt mindenféle oldalon, de azt nem tudtam egyértelműen eldönteni, hogy ha van melegítő lámpa akkor elég az is, vagy kell mellé mindenképpen fűtőlap? Viszonylag olcsón szeretném megúszni a dolgot (ha lehet).
2015. jún. 29. 12:42
 1/2 Titkos589 válasza:
nálam csak egy fűtőszál van, de a fűtőlap is jó :) Felesleges még egy lámpa, nálam így is nyáron sokszor ki kell húzni az egész fűtést mert meleg van benn nála.
2015. júl. 19. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Na végül is lámpa lett, mert volt talonban (ingyen), de nem tudom mennyire érzi jól magát, ill. van melege, stb. Mert egész nap bevonul az odújába. Ezt értem én, hogy éjszakai állat, de akkor ezek szerint nem fázik, nem? (nappal szinte sose jön elő napozni) :D Mert mondjuk nem érzem túl melegnek a terrárium belsejét.. lehet kellene egy hőmérő? Vagy felesleges?
2015. júl. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!