Milyen hüllő lehet? Találtam egy apró 4-5cm hosszú gyík vagy gőte bébit. A teste karamellszínű, téglalap, nem hengeres, a háta egyenes mint a pad két szélén sötétbarna csík húzódik nyaktól a farka végéig. Feje íves, rövid.
Tudnal egy-ket kepet is csatolni? (:
Szerintem valamilyen szalamandrafele lehetett.
Nem volt kicsit nyalkas, nedves a borenek felszine? Hasonloan egy bekaehoz.
Az ekezetekert bocsanat, de telorol vagyok.
és egy utolsó kép: [link]
Nagyon kiváncsi vagyok. mert általában megtalálom a könyveimben vagy a neten, amit nem ismerek, de ez feladta a leckét...
Fúú,de aranyos :DD Nagyon édes *-* .
Szerintem valamilyen gekkó vagy gőteféle. Áskálódok,keresgélek. Egyébként még ott van,ahol találtad? Már elmászott onnan? Jobb lenne,ha amíg nem derül ki,mi is lehet,magadnál tartanád. A végén még kiderülne,hogy valamilyen egzotikus gyíkféle :DD
De jó, gőte!!! *-* Én bezzeg ilyet nem találok a kertben, pedig még tavunk is van.
Szerintem pettyes gőte (Triturus vulgaris) lesz, de mérget azért nem ennék rá. 4-5 centi, tehát még piszok fiatal, felnőtt koráig még változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!