Volt már rajtad pióca?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 13:11
1/16 anonim válasza:
Volt. Még gyerekkoromban egy zsilipnél játszottunk a vízlevezető cstornánál. Kb. térdig érő vízben szórakoztunk, csak akkor vettük észre a piócákat, mikor kimásztunk a vízből. Nem szabad letépni, mert akkor nagyon fáj, de ha jóllakik magától leesik. Nyugi, nem eszik napokig, mint a kullancs, hamar megszívja magát.
3/16 anonim válasza:
Annak idején magas vérnyomásos betegeknek az orvos rendelte, patikában lehetett kapni receptre orvosi piócát. A másik a mocsári lópióca, régen bevittük az iskolába biólógia órára és elájult az igazgatónő, majdnem intőt kaptunk. Nem tudtuk, hogy óra csere volt. Egyébként amikor beléd harap, nem érzel semmit.
4/16 anonim válasza:
Úgy kell levenni, hogy sót szórunk rá. Egyébként csak akkor esik le, ha jóllakott vérrel.
5/16 anonim válasza:
Nincs nálad só, le kell vizelni!
Még gyerekkorunkban sokat játszottunk a Tisza környéki lápokban, illetve magában a Tiszában. Amikor pióca került ránk, a lakhelyünk nagyon messze volt, így hát...
Az orvosi pióca úgymond steril, de egy szabad körülmények között élőről nem tudni, hogy milyen beteg állat vére van benne!
6/16 anonim válasza:
Egyfolytába rajtunk vannak....
7/16 anonim válasza:
Nagyon sokáig volt rajtam egy pióca,amit anyósnak hívnak....
8/16 anonim válasza:
Ausztráliában kimentünk éjjel platypus-t lesni, azt nem láttunk, de tele lett a lábunk pici piócákkal. Undorodtam leszedni, a túravezető segített...nem fájt!
9/16 anonim válasza:
" Egyfolytába rajtunk vannak.... "
Nem az anyósra gondoltam :-) (( körülöttünk, rajtunk vannak mindig, van aki ezért kapja a fizuját, ezért van melóhelye ))
De előbb utóbb mindenkiből anyós - após lesz. Ugyanezt megkapjuk mi is.
10/16 anonim válasza:
rajtam még nem volt. akin volt elmeséli milyen ?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!