Meghalt a teknősöm?
Figyelt kérdés
vásároltam egy szárazföldi ékszerteknőst pár hónapja. mára észrevettem,hogy nem mozdul. megpiszkáltam,a végtagjai merevek. de nem látok rajta külső sérülést..2015. febr. 22. 20:27
1/6 anonim válasza:
Sajnos igen. Volt benne részem, sajnos.
Ha felemeled látni fogod, hogy lógnak a lábai. Sajnálom :-(
2/6 anonim válasza:
lehet hpgy csak alszik vagy esetleg beteg... de az is lehet h már nem él :( ne aggódj tudom milyen rossz érzés amikor nem tudod hogy mi a baja a szeretett kisállatodnak :(
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon pici még,nem lógnak a lábai,oldalt kiállnak..
2015. febr. 22. 20:40
4/6 anonim válasza:
Felemeled, ingerled és nem reagál akkor nagy valószínűséggel elpusztult.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Olyan nincs, hogy szárazföldi ékszerteknős, azok mind víziteknősök. Ha még a fajtáját sem tudtad, valószínű, hogy a szükséges tartási körülményeket sem ismerted, ennek pedig sajnos ez lett a következménye. Csak azért írtam, hogy máskor esetleg jobban figyelj ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!