Ebbe tehetek teknőst?
Figyelt kérdés
Van egy halas akváriumom 50 cm széles 18 cm keskeny és 30 cm magas. ha kipusztulnak belőle a halak teknőst tehetek bele?2010. febr. 9. 17:13
1/5 anonim válasza:
Nagyon kisméretű ékszerteknős még éppen belefér, de előbb-utóbb az is kinövi. Inkább terráriumot javasolnék, aminek az alapterülete nagyobb( a magasság rovására).
2/5 anonim válasza:
Most komolyan mondnom, ahogy elolvastam ezt a kérdést lemértem az akváriumom, és nekem is ugyan ekkora, és én is akartam bele teknőst. :D De aztán én is végül kicsinek véltem.
3/5 anonim válasza:
pézsmateknős szóba jöhet, az max 10 cmre nő meg=)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. febr. 11. 14:11
5/5 anonim válasza:
Elviszed egy üvegeshez, aki ért az akváriumokhoz, és az leszedi az egyik oldalt, levág belőle, majd visszahelyezi máshova. És így lesz az akvárium 50cm hosszú, 30 centi széles, és 18 centi magas... Ez a méret már kb. egy évig elég lenne egy ékszerteknősnek is. Egy maximum 10centisre növő pézsmatekinek meg élete végéig.
De így eredeti méretében csak kínzás lenne bármilyen teknősnek a szűk hely miatt.
Szerintem 1-2 ezer forintért megcsinálja neked egy üveges de jobb megérdeklődni. Itt az interneten is lehet keresgélni, meg lehet bújni a Kisokost tuti találsz rá embert.
Egyébként egy hasonló méretű terrárium nagyjából 4-5ezer forint, szóval az sem egy nagy költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!