Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Bébi teknős télen nem eszik...

Bébi teknős télen nem eszik és állandóan alszik?

Figyelt kérdés
Június 9. kaptam egy bébiteknőst egészen október novemberig jó étvágya volt azután kezdett nem enni és egész végig aludni. Rákérdeztünk kisállat kereskedésbe hogy mi a baja és azt mondta a faszi hogy fázik. Most infravörös lámpával próbálom melegíteni de amióta bekapcsoltam azóta csak alszik. Néha megnézem a páncélját hogy nem e nagyon meleg de akkor is nagyon kicsit mozog. Ja és emellett húzza a jobb lábát. Mi lehet a baja?:( Nagyon sajnálom szegényt nem szeretném hogy meghaljon nagyon a szívemhez nőtt már!

2015. jan. 13. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Talán nem kellene csak úgy tippelgetni, nem? :D

"Hónapokig" az nem ugyanaz, mint a "4 hónap"...

2015. jan. 16. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem érted. Ha EGÉSZ télen a szobájában tartja szárazon, kaja nélkül, az szerinted hány hónap? Számolj már!
2015. jan. 16. 13:44
 13/14 anonim válasza:
Na hogy tisztázzam én a 3-as :D igen a szobába van 1-2 hetente egy napot tölt a VÍZI medencéjében és kap enni is de ha nem nyúl hozzá nyilván nem tudok vele mit kezdeni és ha annyit akarna benne lenni nem mászna ki belőle be is betud mászni épp úgy mint ki,tehát nincs éheztetve és nem szárazon tartott a drágám és szerintem ez neki megfelel hisz nő és jó ideje megvan. A téli álmot meg képletesen értettem persze, mivel tényleg sokat alszik. Remélem kielégítő volt minden kötekedős embernek .;)
2015. jan. 17. 20:28
 14/14 A kérdező kommentje:
azt akarom még kérdezni hogy mitől van az hogy dörzsölgetni szokta a szemét?
2015. jan. 19. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!