Miért alszik folyamatosan az ékszereknősöm?
Figyelt kérdés
Nem tudom , hogy miért alszik ennyit. Aludhatnak téliálmot?2015. jan. 11. 17:19
1/6 anonim válasza:
Enyém is van, hogy sokat alszik... Én se tudom, mitől, eszik rendesen.
2/6 S.Máté (Tác) válasza:
Nekünk is volt ékszerteknőnüsk! Valamikor az is sokat aludt,majd javasoltáknhogy vegyünk neki a kisállat kereskedésbe vízmelegítőt! Vetünk is neki és útánna jóval kevesebet aludt! Tehát arra akarok kijúkadni lehet hideg neki a víz és azért alszik sokat!
3/6 t_GaRami_a válasza:
Ilyenkor telelnek. Az enyém is csinálta, azt hittem meg fog fulladni. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor hogy nem fulladnak meg.
4/6 A kérdező kommentje:
De nekem van vízmelegítőm is..
2015. jan. 11. 18:17
5/6 anonim válasza:
Az én Teknősöm idén lesz 14 éves. Csak nyáron van kint medencében télire behozom és szabadon van a szobában (pedig vízi teknős (Vörös fülű)) alszik egész nap csak ha szomjas "fut" egy kört a szobába iszik és megy vissza aludni a helyére. ilyenkor nem is eszik hónapokig..Márciusban újra aktív és minden okés nála. Ezzel nincs gond szerintem mivel évek óta így megy és jól érzi magát és tányér nagyságú lassan. :)
Téli álmot alszik vagy hasonló.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 24. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!