Normális? Sokat alszik a teknősöm. Ez baj?
Figyelt kérdés
Kaptam 1 teknőst! De sztem sokat alszik...Ez normális?
Még kezdő vok... Válaszokat köszi:D
2010. febr. 1. 18:54
2/4 anonim válasza:
Mennyire meleg a vize?a teknősök a 26-28 °C-os vizet szereik, az alatt nem túl mozgékonyak...téli álmot nem tudom aludna-e, mert bár szoktak, olyankor alacsony hőmérsékleten vannak, és nem vízben, meghát sötétben....szóval ezt nem hiszem. lehet hogy tényleg csak lusta, vagy hideg vize :)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát kb napi:8órát tuti...és 27 fokos a vize:D
De sztem megfázott mert szipog:(
2010. febr. 2. 07:08
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy azért mert nem napozik eleget nyáron legyen szabadba ha ez nem lehetséges akkor teraszon akváriumba ahol tud napozni az hülyeség hogy 27-28fokos víz kell neki nekem kinti kialakított tóban vannak 8 van és egyiknek sincs baja és a íz alig haladja meg a 15-20 fokot(és azis lehet hogy vitaminhiány de ha legroszabb akkor tüdőgyulladás jah és necsak szárított kaját agy neki hanem élő halat is meg marhahús marha szív ezeket nagyon szeretik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!