Hogyan szállítsam haza pézsmateknősömet ilyen időben?
Figyelt kérdés
Másfél órás útról lenne szó busszal. Mibe tegyem bele? Mindenképpen kicsit szeretnék venni. Nem szeretném ha átfázna, de megfullasztani sem szeretném a kabátom alatt, pláne, hogy viziteknős(bár nem tudom számít-e ez valamit). Kocsi nem megoldható sehogysem. :/
előre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 23. 15:36
1/14 anonim válasza:
mi ugyanígy hoztunk haza két pézsmatekit, 2 órás buszozás volt, meg előtte még metró. bár az szeptemberben volt. egy pici tálba tettük bele, úgy hogy teljesen ellepje őket a víz. kis ételes vagy ilyesmi is megteszi, legyen fedője, hogy ha olyan a helyzet, akkor le tudd zárni. pl buszra fel-és leszálláskor.
2/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi. semmi bajuk nem lett? a kis kajásdobozt elég egy táskába beletenni és elég is? nem sérül meg a hánykolódás során?
2014. nov. 23. 17:20
3/14 anonim válasza:
én fogtam a kezemben végig. táskába nem tenném bele.
4/14 A kérdező kommentje:
csak azért gondolnék a táskára, hogy ne fázzon meg ebben a pár fokban. :/
2014. nov. 23. 17:32
5/14 anonim válasza:
a buszokon azért meleg szokott lenni :)
6/14 A kérdező kommentje:
ez jogos:) de az állatkereskedéstől a buszmegálló nincs közel, sőt mi se lakunk közel hozzá.. de akkor remélem nem fog megfázni, köszi :)
2014. nov. 23. 18:07
7/14 Végh András45678 válasza:
Fontos,hogy a dobozban NE LEGYEN VÍZ!!!!
A hánykolódástól a tálkában hullámzó vízben akár meg is fulladhat.Béleld ki zsebkendővel,amire önts langyos vizet.A zsebkendő fölött csak kb.fél centi víz legyen.Kibírja úszás nélkül,a lényeg,hogy ne száradjon ki a bőre.Mi is így hordjuk őt állatorvoshoz.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:) szerintetek meglangyosítják nekem a boltban a vizet? vagy egyáltalán segítőkészek szoktak lenni ilyentéren?
2014. nov. 24. 21:40
10/14 Végh András45678 válasza:
Amikor én vásároltam vizes zsebkendővel kibélelt átlátszó dobozkában kaptam.Nemtudom,hogy nálatok is így adják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!