Kerti tóból eltűntek az ékszerteknősök. Lehetséges hogy "megszöktek"? Vagy csak bújkálnak?
Figyelt kérdés
Másfél hete vásároltam két kis sárgafülű ékszerteknőst. Az eladó azt mondta, azonnal bele engedhetem a kerti tóba, nem kell szoktatni őket. Ahogy bele engedtük őket, azonnal leúsztak az aljára, és azóta - másfél hete!!- nem láttuk őket. Az eladó figyelmeztetett, hogy pár napig bújkálni fognak, de most már kezdünk aggódni... Lehetséges hogy "megszöktek"? (A tó nincs körbekerítve) De miért mennének el a víztől??2014. aug. 12. 17:36
1/7 anonim válasza:
Eladóra ne hallgass, neki csak az számít hogy vedd meg az állatot. Ha másfél hete nem láttad őket akkor sajnos vagy elmentek vagy már nem élnek.
2/7 anonim válasza:
Valószínűnek tartom,hogy elkóboroltak.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Fel sem merült bennem, hogy eltávolodnak a víztől, mert tudomásom szerint vízi állatok :-(
2014. aug. 12. 18:00
4/7 anonim válasza:
Nyugi,csak a nászútjunkat töltjük.hamarosan visszatérünk.by a te teknősöd
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most felderültem :D
2014. aug. 12. 18:12
6/7 anonim válasza:
az eladóra nem érdemes hallgatni, ők nem igen értenek hozzá , nekik az a lényeg hogy legyen miből megélniük nem az h téged átbasztak-e vagy sem :/
7/7 anonim válasza:
korbe kellett volna keríteni. attol, hogy vizi allatok, meg kijonnek a szarazfoldre, nem halakról beszélunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!