Tegnap az úttesten találtam egy vörösfülű ékszerteknőst. Mivel etessem?
Figyelt kérdés
Elég nagy, 15 centi bőven megvan. Hallottam, hogy nem teszünk jót vele, ha elengedjük, mert kiszorítja a mocsári teknőst. Hazahoztam és beletettem a kerti tóba, elég boldognak tűnt, ma reggel is láttam, nem ment el.
Mivel csalogathatnám magamhoz - szelídíthetném meg kicsit? Melyik kaja az, amit nagyon szeretnek, egyből megérzik a szagát, ha beledobom a vízbe?
Azért is lenne fontos, mert ha hidegebb lesz, nem maradhat a tóban (nem elég mély a hibernálódáshoz) és akkor jó lenne valahogy elkapni. :D
2014. aug. 1. 14:29
1/3 anonim válasza:
Nagyon szereti az apró szárított halat, de az állateledel boltban megmondják.
2/3 $$$$$ válasza:
Kistestü élőhal ,száritott hal, és a légylárvát is szeretik.
3/3 anonim válasza:
Telepíts a róba szúnyogirtó fogaspontyot vagy guppit, azokkal elvan, meg csigával, gilisztával (lényeg, hogy mozogjon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!