Mit tegyek? Tüdőgyulladása van? (Bővebben lent)
Ma nemrég vettem észre h a sárgafülű ékszertekim ferdén úszik, vagyis a jobb oldala lentebb van, a bal feljebb. Pár napja amikor kint van a feje a vízből, olyan, mintha a levegőben el akarna kapni valamit aztán meg a víz tetejével is ezt csinálja és bugyborékol aztán meg mintha a buborékokat akarná bekapni és olyan hangja is van mint mikor a szívószállal belefújunk a vízbe. Eddig nem vettem figyelembe, mert azt hittem, csak szórakozik. Étvágya van, szinte mindig enne. A kavicsokat is ásni szokta. A vize általában 24-28°C, de nem rég reggel besütott a szobámba a nap és kivettem h érje egy kis napfény, viszont nagyon hideg volt akkor a szobámban. bekapcsoltam a fűtést, de hiába, mert a másikszobából ugyanúgy átjött a hideg...nem kellett volna kivennem...:( és a páncélja is régebb óta a fenekénél mintha puhább lenne és mozgatni lehet egy kicsit le-fel meglágyult vna a páncélja?? kérlek segítesetek, nem akarjuk h komolyabb baja legyen
hogy segíthetnénk rajta?
szia
régen a miénknek is ez volt a baja és meghalt. De még ha idejében elviszed az állatorvoshoz kap majd gyógyszert
16 percig kamillateában úszkált, ami nagyon fel volt hígítva vízzel, mert csak így tudtuk lehűteni 26°C-ra. de úgy veszem észre, hogy most csak akkor ferdül el, ha lebeg, és akkor se mindig. úszkál, ás, aktív (de a fürdő előtt is ilyen volt)
lehet h a kamillatea elég ahhoz h meggyógyuljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!