Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Üdv két béka beköltözött a...

Üdv két béka beköltözött a házunk elé és nem lehet tőlük aludni hogyan tudnám őket elijeszteni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hogyan lehet őket elijeszteni, de nekem nagyon jó lenne ha a házam elé költöznének, mert nagyon szeretem a hangjukat.
2014. máj. 24. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon védett.Ha látod őket,fogd meg egy vödörbe vagy valamibe,ès vidd el egy tóhoz vagy erdőbe.
2014. máj. 24. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

elijeszteni nem fogod tudni, be kell fogni és elvinni onnan. évente kb 20 békát viszek el tőlünk a közeli tóhoz. a hangja alapján meg lehet találni, csak türelem játék, mert amikor odamész elkussol. de ha vársz ott kicsit újra felbátorodik.

én sokszor este, elemlámpával fogom be őket (egy kis vödröcskével szoktam, ráborítom és alá tolok egy tálcát). megértem, hogy zavar, iszonyú hangosan tudnak üvölteni, főleg ha olyan a ház és a udvar még visszhangzik is.

2014. máj. 25. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
21 22-es elviheted őket :)
2014. máj. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!