Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mennyi kaját adjak a teknőseim...

Mennyi kaját adjak a teknőseimnek?

Figyelt kérdés
Van 2 sárga fülű ékszerteknősöm 5 hónaposak. Folyamatosan enni akarnak(kaparják az üveget, zajongnak...)és mikor adok nekik akkor abba hadják. Nem tudom hogy a napi 3x5 db szárított rák és 2 naponta adott hal elég e.
2009. dec. 29. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindig annyit adj amennyit kérnek!

Nekem is voltak tekijeim és 1tekinek napi kb.4hal kéne rákból még több is. Az enyémek is mindig tele ették magukat.

De szerintem keveset adsz nekik. Etesd addig amíg kérnek , ha már nem éhesek úgysem eszik meg

Jó tekizést :D

2009. dec. 29. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
kössz a választ:D
2009. dec. 29. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok is.
2009. dec. 29. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok + [link]
2009. dec. 29. 10:41
 5/8 anonim válasza:
En azt olvastam, hogy egy teknosnek minden nap annyi kajat kell adni, amekkora a feje.De amugy az enyemek is allandoan ennenek, szerintem unatkoznak es nassolassal utik el az idot:-)
2009. dec. 31. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:
ahha
2009. dec. 31. 17:58
 7/8 anonim válasza:

elméletileg a kicsiknek naponta 3x kell adni a tenyérnyinek 2 naponta és amelyik nagyobb mint a tenyérnyi 3 naponta!

De én annyit adok amennyit megesznek

2010. jan. 1. 01:40
 8/8 A kérdező kommentje:
hát nekem sokkAL kissebb mint a tenyerem :D (14 éves vagyok)
2010. jan. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!