SOS! A kutyám megtámadta a teknősöm, van esélye túlélni?
A páncélját elég durván megrágta. Más baja nincs, de kicsit véres. Szerencsére mozog, egyből megette a kaját ahogy oda raktam elé. Most történt kb negyed órája. Mit csináljak? Vissza rakjam a másikhoz? SOS , apa este felé be akarja dobni őket a tóba!
Kérlek segítsetek! Nagyon szeretem őket!
Azért akrja bedobni őket mert h csak egy nyűg neki, de minek vette akkormeg?
AAmúgy öcsémnek vette(10 éve) de tönkre ment a terráriumuk ezért a kertbe vannak egy óriási lavorba de már egy hónapja és azóta nem volt semmi baj csak ma.
Orvoshoz nem tudom vinni mert ma nincs nyitva ahová járunk, máshova pedig messze van és egyedül nem mehetek mert csak 14 vagyok. Más pedig nem segít.
Nem akarom h meghaljon meg hogy a tóba végezzék.
A kutyád,hogy a francba támadta meg? ...gondatlanság ...Tehát a sérült teknőst nem ártana állatorvoshoz vinni AZONNAL!
Illetve meséld majd el apukádnak,hogy milyen felelőtlen hülye voltál és a sérült teknőst ne dobja a tóba mert fertőzést is kaphat.. A jövőbe próbáld meg összeszedni magad és figyelj oda ...teknős....kutya ne találkozzon ..De lehet jobb lenne ha elajándékoznád
Aha! Apád se normális!!
Ha ékszerteknősről van szó nyáron még el is lesz a tóba de télen HALÁL LESZ A VÉGE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!