Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A teknősömet megharapta a...

A teknősömet megharapta a kutyám mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Egy pillanatra nem figyeltem oda és bevette a szájába.Szerencsére időben elvettem tőle de a páncéljába beleharapott, ott a foga nyoma és a hásánál is van egy apróbb.Vérzett is szegénynek. Mit tegyek? Most kinnt van egy dobozban de nem tudom, hogy vissza tegyem-e a vízbe.A víz tiszta mert most takarítottam. Mi legyen vele?Nagyon aggódom.
2009. dec. 26. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,semmi baja nem lesz ha visszateszed a vizbe!Katonadolog...:)
2009. dec. 26. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:

jaj mit aggódsz már :D szerinted mire van a páncélja? Pont az ilyen esetekre. Ha nem lett volna páncélja már megdöglött volna, de mivel a természet a teknőst harcos állatnak teremtette (ettől aza rahedli páncél rajta) így bőven érik nagyobb balesetek is kint a szabadban... de hát erre van a páncél, nem kell aggódni. Semmi baja.

A teknősöd meg nem vérezhetett kivéve ha kilyukadt a páncélja, amit kétlek mert nem említetted pedig elég feltűnő lett volna. Amit te vérnek hittél az lehet, hogy ürülék, vagy a kutyád fogáról ráragadt mocsok.

Nekem is volt ékszerteknősöm, kettő is. Strapabírók :)

2009. dec. 26. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem szárazföldit vitte el a kutyánk egyszer. fognyomok a hasán, meg nagy ijedtség. más baja nem lett, azóta is él vígan.

egyébként hol vérzett?

2009. dec. 26. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem se a kutyád miatt vérzett, a páncélja erős, azért teknyős. szerintem csak megjött a menzesze...

de ha nem tetszik vidd vissza a kisállatkereskedésbe, szerintem kicserélik egy újra, (:

2009. dec. 26. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:

22.38 > cserélgetni állatokat, olyan mint ha nevelőotthonból elhozol egy gyereket, majd vissza viszed mert kiderült, hogy van egy anyajegy a hátán.

2 szóval: undorító dolog.

2009. dec. 26. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Segíteni,és értelmes választ adni a kérdésre sajnos nem tudok. De egyetértek az utolsóval...
2009. dec. 26. 23:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, igazatok van nem kell pánikolnom.Visszatettem a vízbe, remélem rendbe jön.Amúgy tényleg vér volt...Vörös folyékony anyag...A páncéljából jött igazából azért ilyedtem meg ennyire.
2009. dec. 26. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Én tekimmel is előfordult ilyen, főztem neki kamillateát, és abba tettem bele (amúgy a kamillatea mindenre jó, mindig abba teszem ha beteg, vagy valami baja van:)) De az lett a vége, hogy a kutya végleg elvitte. Nem szabad kutyával, főleg ha már egyszer megharapta, máskor is bántani fogja.
2009. dec. 30. 17:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Kamillatea...Nem is hallottam még, hogy a tekikkel is lehet ilyet.Majd máskor jobban figyelek, hogy ne történjen ilyen, de Westie kutyám van ezért benne meg van ez a vadászösztön...Köszi a segítségeket, amúgy jól van a teknős tényleg túlreagáltam.:)
2009. dec. 31. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!