A teknősömet megharapta a kutyám mit tegyek? SOS
jaj mit aggódsz már :D szerinted mire van a páncélja? Pont az ilyen esetekre. Ha nem lett volna páncélja már megdöglött volna, de mivel a természet a teknőst harcos állatnak teremtette (ettől aza rahedli páncél rajta) így bőven érik nagyobb balesetek is kint a szabadban... de hát erre van a páncél, nem kell aggódni. Semmi baja.
A teknősöd meg nem vérezhetett kivéve ha kilyukadt a páncélja, amit kétlek mert nem említetted pedig elég feltűnő lett volna. Amit te vérnek hittél az lehet, hogy ürülék, vagy a kutyád fogáról ráragadt mocsok.
Nekem is volt ékszerteknősöm, kettő is. Strapabírók :)
nekem szárazföldit vitte el a kutyánk egyszer. fognyomok a hasán, meg nagy ijedtség. más baja nem lett, azóta is él vígan.
egyébként hol vérzett?
szerintem se a kutyád miatt vérzett, a páncélja erős, azért teknyős. szerintem csak megjött a menzesze...
de ha nem tetszik vidd vissza a kisállatkereskedésbe, szerintem kicserélik egy újra, (:
22.38 > cserélgetni állatokat, olyan mint ha nevelőotthonból elhozol egy gyereket, majd vissza viszed mert kiderült, hogy van egy anyajegy a hátán.
2 szóval: undorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!