Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A boa, amelyeket lakásban...

A boa, amelyeket lakásban lehet tartani, azok nem mérgesek ugye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakértője a témának, de szerintem a boák fojtással végeznek az áldozattal és nincs méregfoguk.
2009. dec. 25. 04:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a válasz: igen. :)
2009. dec. 25. 04:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elsőnek. a boa nem méreggel hanem szorítással öl. én be nem engedném a lakásba:D
2009. dec. 25. 05:10
 4/10 anonim válasza:
41%
Dehogynem,ha rádnéznek már szemmel megmérgeznek vigyázz velük!
2009. dec. 25. 05:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Elég idióta ötlet lenne ilyen kígyót lakásban tartani,az biztos!
2009. dec. 25. 06:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát, pedig tartják azt:D Amúgy köszi a segítséget.
2009. dec. 25. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem szivárványos boám volt. Nagyon szelíd volt:) De Ő már kiskora óta velem volt:) Ja és nem mérgesek, de iszonyatosan tud szorítani:D
2009. dec. 25. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Mérges kígyóknak azokat a fajtákat hívják amik méreggel ölnek (kobra stb.) A boa az szorítással öl nincs méreg foga. Ha így értetted a mérgeset akkor ez a válaszom rá. Ha meg úgy hogy félsz hogy megtámad ne tarts ilyen állatot. Ha rendesen táplálod nem fog az bántani téged. De arra vigyázz, hogy miután adtál neki enni két három napig hagyd had emésszen. (mert akár ki is okádhatja a táplálékot ami nem túl szép látvány hidd el tapasztalat)
2009. dec. 31. 22:56
 9/10 anonim válasza:

Nekem itthon boám van. Nem mérges.

13/L

2010. jan. 8. 15:52
 10/10 anonim válasza:
Nos, ha ráncolja a szemöldökét, akkor bizony mérges. A régi viccet félretéve természetesen szorítással ölnek, de nem szabad elfelejteni, hogy kegyetlenül erős állatok ezek, ha megharap, azt bizony nem felejted el egyhamar:S
2010. jan. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!