Milyen nem mérges kígyó vagy sikló lenne jó egy teljesen kezdonek? Tobbi lent.
Sziasztok!
Még soha nem volt semmilyen hullom,csak más állatok,és most szeretnék valamilyen kígyofajtát,vagy siklót.
Nagyon tetszenek a királysiklók,a voros vagy a nelsoni királysikló,de ms fajtákat nagyon nem ismerek,mit ajánlanátok nekem,ami nem annyira unalams színu de azért nem harap,és nyugodt fajta?
LENNE MÉG EGY KÉDÉSEM:
Lehet a kígyókat/siklókat kézbe venni?Persze tudom hogy nem az a simogatós állat,de azért szeretném néha kézbe venni anélkul hogy "lekopne" valamivel?Kibocsájtanak valami folyadékot vagy nem?
Koszonom.
15/l
Bocsi, h belekontárkodok.. Én is kezdő vagyok és a vörös királysiklót néztem ki. Hétvégén volt hozzá szerencsém, nagyon megtetszett :)
A terrárium méretét illetően különböző infókat olvastam eddig. Vhol azt írták, h legalább olyan szélesnek kell lennie, mint a siklónak, vhol meg azt, h kisebb is elegendő.
Melyik az igaz?
Hát én nem tudom,ennek még utána kell néznem.:D
Koszonom a válaszokat.
LOVELL KI VALAMILYEN VÁLDÉKOT AMIKOR KéZBE VAN VÉVE?
Akit én fogtam, ő nem :)
Bár ez gondolom szoktatás/egyedfüggő is.
Remélem Platypus válaszol még a terrárium kapcsán :)
A sikló is kígyó!!
Egyébként meg egy siklóféle sem mérges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!