Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Állatorvoshoz lehet venni...

Állatorvoshoz lehet venni pitont is? Lehet hülye kérdése ez most.

Figyelt kérdés
nincs beteg pitonom csak kérdezem, mert most láttam hogy valaki tanácsolta egy másik embernek hogy vigye dokihoz a pitonját és hát a sima állatorvoshoz lehet vinni pitont is ?

2014. márc. 19. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg minden állatorvos tanult a hüllőkről is az egyetemen, az már egy másik kérdés, mennyi tapasztalata van velük.

Budapesten tudom, hogy van egy pár doki, aki rendszeresen kezel hüllőket, a többi városról nincs tapasztalatom.

2014. márc. 19. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, de az első jól írja, lehet nincsen gyakorlati tapasztalata, de ha pestben gondolkozol, akkor biztosan lesz egy valaki, akinek van elég tapasztalata, illetve előnyben részesítik az állatkerti- vadasparki doktorokat, hiszen nekik folyamatosan kell figyelni ha van a "hüllőházakra" is (nekem az ismerőseim felhívják az ottani dokit, akihez elviszik, bár drágább, de biztosabb a tudása).
2014. márc. 19. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
2014. márc. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!