Állatorvoshoz lehet venni pitont is? Lehet hülye kérdése ez most.
Figyelt kérdés
nincs beteg pitonom csak kérdezem, mert most láttam hogy valaki tanácsolta egy másik embernek hogy vigye dokihoz a pitonját és hát a sima állatorvoshoz lehet vinni pitont is ?2014. márc. 19. 16:49
1/3 anonim válasza:
Elvileg minden állatorvos tanult a hüllőkről is az egyetemen, az már egy másik kérdés, mennyi tapasztalata van velük.
Budapesten tudom, hogy van egy pár doki, aki rendszeresen kezel hüllőket, a többi városról nincs tapasztalatom.
2/3 anonim válasza:
Persze, de az első jól írja, lehet nincsen gyakorlati tapasztalata, de ha pestben gondolkozol, akkor biztosan lesz egy valaki, akinek van elég tapasztalata, illetve előnyben részesítik az állatkerti- vadasparki doktorokat, hiszen nekik folyamatosan kell figyelni ha van a "hüllőházakra" is (nekem az ismerőseim felhívják az ottani dokit, akihez elviszik, bár drágább, de biztosabb a tudása).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!