Szolárium a szárazföldi teknősnek?
Figyelt kérdés
Van itthon saját szoláriumom, és szárazföldi teknőseim (Görög teknős). Kérdés a teknősöket lehet e vagy jó tesz e nekik a napfénypótlás szoláriummal?????? Olvastam a neten, h szokták őket kvarc lámpázni! A szoli végül is hasonló? Főleg a téli időszakban mikor a természetes napfény nem alkalmazható! Tapasztalatok????????????2014. márc. 10. 21:26
1/4 anonim válasza:
Csak epp ne susd meg :) szerintem par masodperc nem arthat de nem nekik lett feltalalva
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És neked amúgy van tekid és vagy próbáltad vagy csak tipp volt???? A neten nem találok semmit erről és csak jót szeretnék nekik!
2014. márc. 10. 21:36
3/4 anonim válasza:
A szolárium nem hinném, hogy túl egészséges lenne egy teknősnek én enm használnám.
4/4 anonim válasza:
Igen van tekim meg picike de en UV lampat hasznalok neki. Hamarosan mar lesz olyan meleg hogy kiviszed ot a napra az lesz jo neki! Nyaron en sem fogok lampat hasznalni naponta kiviszem a napra de csak ugy 3 4 ora korul ajanlott mer az elott nagyon eros a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!