A Morelia Viridis ( smaragzöld fapitont) hol lehet venni? És menyibbe kerül nagyon szeretnék egyet láttam is hogy lehet venni ja és még a legfontosabb barátságos nem harap?
Terraplázán szokott lenni, 80 ezer köröli az ára a kicsiknek. (láttam már 50ért is és 150ért is)
de nem ajánlom kezdőknek (nemtom az vagy-e) mert nagyon érzékeny állat, mind a páratartalomra, a basztatásra, illetve könnyen elkezd koplalni.
nem egy gabonasikló amit macerálni lehet egész nap (kezdőknek ezt ajánlom)általába harapós, és ahogy írtam kényes a fogdosásra, hamar lefordul a mászóágáról. tehát ez egy mindent a szemnek és semmit a kéznek kígyó
nem írtam a tartásáról, mert szerintem felesleges, és az interneten amúgy is meg lehet találni mindent
A smaragd zöld fapiton egyáltalán nem barátságos.Elég agresszív fajta,ezért nem ajánlják kezdőknek.
Kíváncsiságból kérdezem,az előbb olvastam egy kérdést ami újabb.Ott azt írja valaki,hogy smaragdzöld fapitonja volt,és most tigris pitont szeretne.De teljesen olyan mint ez a kérdés.Nekem fura.
mi nekem király pitonom volt és most smaragzöld fapitont akarok már meg van minden hozzá nekem nem kellene 7 m kígyó
nem tudnám hova tenni nekem a max hosszuság 2 m és 1 m között mozog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!