MIt tegyek, a teknősöm vedlik?
Figyelt kérdés
Helló! Van 2 tekim és mind a kettő vedlik! Vagyis, a vízben olyan fehár bőrdarabokat húznak maguk után. Mit tegyek? Minded teknős szokott vedleni, vagy vigyem el őket állatorvoshoz? Help! Ja, és mind a kettő sárgafülű ékszerteki, 1 éves a fiú és fél éves a lány. Aki tud mág valamit a vedlésről, kérem írja le! :)2009. dec. 9. 17:00
1/7 anonim válasza:
Nekekm is volt ékszerteknösöm és mikor ilyet csinált elvittem az állatorvoshoz. Kapott szurit mert azt mondta a doki hogy vitaminhiánya van.
2/7 anonim válasza:
Úristen!Vitaminhiány!Háát akk az az orvos nem komplett!
Még szép h vedlik!Nekem is van ékszertekim az is vedlik 3-4 havonta!Ne aggódj ez normális ha nagyobb lesz majd a páncélja is vedleni fog!Az enyém is vedlett kis fehér bőr cafatok lógtak a bőrén!Semmi baj nincs vele baj!Az majd szépen elmúlik és szép lesz a tekid!Szép lesz a bőre sőőőt még ettől a páncéla színei is erősebbek lesznek!Sok szerencsét a tekihez!És nyugi!=)
3/7 A kérdező kommentje:
Válasz az elsőnek: Köszi hogy válaszoltál, de én nemvittem el az enyémet állatorvoshoz! :)
A másodiknak: Nagyon köszi! Írtó rendes vagy! :)
2009. dec. 12. 11:21
4/7 anonim válasza:
Szia! Igaz, pirosfülű az ékszertekim, de 15 éves, és rendszeresen vedlik! Teljesen egészséges, nagyon szép a páncélja!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszike indenkinek! De nemértem az utolsót! :)
2010. febr. 15. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!