Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Görög teknős vagy hörcsög?

Görög teknős vagy hörcsög?

Figyelt kérdés
Kulon szeretnek meg kerni tapasztalatokat is :))
2014. febr. 14. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Inkább csincsillákat kérj vagy patkányokat, mert a hüllőkel nem lehet játszani.
2014. febr. 16. 17:38
 12/15 anonim válasza:

Egy ismerősöm azt mondta, nem tud aludni a teknőstől, mert hangos (?).

Kiderült, hogy a teknős éjjel is szeret úszni, ami nyilván csobogással jár. Meg "kopog" a köveken, amikor kimászik.

2014. febr. 21. 16:25
 13/15 A kérdező kommentje:
utolsó!! a görög teki nem tud uszni !!!!! :Pxddd
2014. febr. 22. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Én mikor általános iskolás voltam akkor úgy vittem haza állatot h anyu ne vegye észre és eldugtam őket :-) majd amikor jó kedve volt vagy jó jegyet hoztam vagy csináltam valami jót akkor megmutattam neki :-) :-) és persze mindig megtarthattam őket :-) de ezt nem azért írom h te is megcsináld ,mert nem mindenki anyukája olyan ,mint az enyém ,ezt csak úgy leírtam :-) am sztem a hörcsögök sokkal jobbak ,mint a tekik ,nekem volt mond a kettő,de a höriket jobban szerettem ,abból is az aranyhöri volt,mert volt dzsungáriai is na azok nem jöttek be haraptak...az aranyhóri viszont engem soha nem harapott meg .szóval sztem a szörós állatok jobbak ,mint a nem szörösek :-) :-) a csincsilla is cuki,a tengeri malac is,és a japán táncoló egerek hát azok csúcsok :-) :-) az is volt nekem annyira arik voltak :-) :-)
2014. márc. 3. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

En teknos tarto vagyok, szerintem gorog teknos, vagy ekszert vegyel.

Habar ez a te dontesed!

A gorognek napi 6 ora megvilagitas kell, kell UV-lampa stb..

Tehat a gorog az dragabb, de szerintem jobb mint egy ragcsalo.

2014. márc. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!