Mit kell tudni az ékszerteknősökről, mert szeretnék venni egyet?
Ha nagyon reszletessen szeretnel roluk negtudni dolgokat irj privit....
-tenyeszto-
A méretüknek megfelelő akvaterrárium kell nekik,vízzel ahol úszkálhatnak és egy kimászóra,fűtőre.Lámpát is vehetsz neki hogy napozhasson.Etetés: fagyasztott halat,fehérhalat,reszelt répát,ritkábban marhaszivet szoktam nekik adni.A vizüket akkor cserélem amikor látom hogy már elég koszos,nincs meghatározva,de ha az akvaterráriumon kívül eteted őket akkor nem lesz hamar koszos.Néha ki lehet tenni őket a szobában mászkálni,csak figyelni kell rájuk.Kb 24-26°C fokra van szükségük.
Napozónak/kimászónak vehetsz nekik erre kitalált szigeteket amiket praktikusan elhelyezhetsz.Most több nem jut eszembe.
Ha mutálódnak megnő 100 kilóra és egyik éjszaka lerágják a lábaidat!
:D
Amúgy meg sokáig élnek, valószínűleg több ideig mint te, szóval így kezdjél bele. Persze később ha meguntad nagyon jól érzik magukat kerti tavakban, tovább lehet passzolni. Én már erzsébeten úttesten találtam ékszerteknőst mászkálni, gyorsan fel is szedegettem és elvittem egy jó kis mocsaras helyre és szabadon engedtem ahol a kishalak réme lehet! Remélem mutálódott! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!