Davke995 kérdése:
A teknőspuding ugyanolyan jó, mint a sima kishal?
Figyelt kérdés
Szóval mindenhol azt olvasom, hogy fagyasztott kishalat kell adni az ékszerteknősöknek, mivel szerintem így praktikusabb, úgy oldottam meg, hogy a kishalat egy kis csirkemájjal összeturmixoltam és zselatinnal besűrítettem, aztán kockákra vágva ment a fagyasztóba. Így sokkal könnyebb adagolni. A kérdés az, hogy így nem veszít -e a tápértékéből, habár van egy olyan érzésem, hogy ez egy hülye kérdés :D ?2014. jan. 16. 20:12
1/1 CyBTIN válasza:
A sima hal szerintem jobb, de ha nem fagyasztod meg a "pudingod" akkor a tápértéke nagyon jó és finom is a teknősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!