Brigcsi123 kérdése:
Kb 2 hete vettem egy teknőst és azóta nem evett semmit mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 18:41
2/15 anonim válasza:
milyen teki? Hogy próbálod etetni? Kint vagy bent?
Mondjuk bárhogy is próbáltad, a két hét szerintem sok. Ennie kellett volna már. Lehet én elvinném egy állatorvoshoz.
3/15 A kérdező kommentje:
Probaltam a szájához tenni probáltam az akváriumban probáltam kint szárazon de miota 2hete megvettük nem evett
2014. jan. 6. 13:40
4/15 anonim válasza:
Aha, és mivel eteted? Fagyasztott hal kéne neki.
5/15 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy kiveszed egy kis tálba, teszel bele vizet az akváriumból, kb annyit, hogy ellepje a páncélját, és abba mehet a darabolt, fagyasztott kishal. Aztán hagyd magára, szobaajtó becsuk. De továbbra is tartom, ha 1-2 napon belül nem eszik, akkor vidd el dokihoz. Inkább vigyed feleslegesen, minthogy nagyobb baj legyen.
6/15 A kérdező kommentje:
Vagy száritott rákot vagy granulátokat adok neki . A halat még megprobálom. Köszi
2014. jan. 7. 11:40
7/15 anonim válasza:
Nincs mit. A szárított kajákat felejtsd el! Tuti beteg lesz, ha csak azt eszik. A fagyasztott halnál jobb nincs.
8/15 A kérdező kommentje:
Mindegy milyen halat?
2014. jan. 7. 18:43
9/15 anonim válasza:
Díszállat kereskedésben kérj a teknősnek fagyasztott halat. Amit adnak, biztos jó lesz. Én is azzal etetek.
Kb annyit adj neki, amekkora a feje és a nyaka mérete együtt, kis darabokra felvágva.
Szívesen. Amúgy nem tudom, ismered-e ezeket a honlapokat. Rengeteget lehet belőlük tanulni.
Majd írj, mi újság a tekivel.
10/15 A kérdező kommentje:
Csak ezt az egy oldalat talaltam megprobállom köszi majd irok
2014. jan. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!