Normális ez a sárgafülű ékszerteknősöknél? Többi lent
Szóval van egy ékszertekim,3 éve van itt nálam,most olyan 4 éves lehet. Tegnap takarítottam a páncélját (langyos vízzel,kis fogkefével,ahogy szoktam) és sorra jöttek le róla a kisebb-nagyobb páncéldarabok.Na most ez normális dolog? Ez afféle elhalt páncéldarabok,vagy ez fáj a teknősömnek ha leválnak róla ezek,mert észrevettem hogy nem volt neki túl kellemes a tisztítás,bár sose tűrte olyan jól..
Ja és még egy dolog: a páncélja búbja kissé vízköves,mert az a része a páncéljának gyakran kilóg a vízből.Persze próbálom neki azóta is feltölteni a vizét (mindennap hozzáöntök egy litert) de ugyanúgy vízköves,fehéres színű.Ez ellen mit tehetnék? előre is köszi!
Igen normális,nekem is van egyékszer tekim.Amikor én is láttam hogy jön le akkor parázni kezdtem.... Ez azért van mert nővésben van a másik oka hogy hüllő és ledobja :-)
De ne nagyon tisztiszsd amig lenem jön teljenes :-) mrt az fájhat neki.Remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!