Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Teknostartok figyelem! Teknos...

Teknostartok figyelem! Teknos a hutoben. Lehetseges ez? Meddig birja a hideget?

Figyelt kérdés

Nem fontos a sztori, csak az h van egy teknos a hutoben mar legalabb egy fel eve. Es el. Nem tudom, h etetik-e vagy mi van vele. Birja a teknos a hideget? Meddig? Mit tudtok errol?

Van neki szaraz levele meg foldje, az eleg?

2009. nov. 28. 22:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
te jó ég azt nem szabad ott tartani szegény meghal vgay ha él is haldoklik bármennyire nem látszik rajta fázik te jó ég
2009. nov. 29. 14:56
 12/24 LN09 ***** válasza:

Én azt zárnám a hűtőbe aki betette szerencsétlent. Hűtőbe pont nem lehetne betenni, hiszen kint a szabadban is csak tavasz és ősz között lehetnek.

Az én tekim terráriumban van, ahol iszonyat meleg van, mert nekik ez kell. Nem a hideg.

Amúgy meg szalmonellát terjeszthetnek, biztos jót tesz a kajának...

2009. nov. 29. 15:11
 13/24 A kérdező kommentje:

1. Nem kamu. Sajnos nagyon nem az...:S

2. Pont ez az, h en kajat szeretnek a hutoben tartani... De igy basszus??? Holnap rakerdezek, h megis mi a budos francot keres szegeny ott. Kivancsi leszek, h mit mond a no...:O

2009. nov. 29. 17:09
 14/24 anonim válasza:
de mér holnap?? mér nem veszed ki most és ápolgatod??
2009. nov. 29. 17:11
 15/24 LN09 ***** válasza:

Nah ez az, miért holnap?

Én már rég megkérdeztem volna, hogy vacsinak szánják, vagy csak ilyen felelőtlen?! A gyerekét miért nem teszi oda?!

2009. nov. 29. 20:24
 16/24 anonim ***** válasza:
És a másik doboz nem átlátszó? Húú, vajon abban mi lehet??Szerintem is sürgősen kérdezd meg :S félelmetes, hogy valaki ilyet csinál :(
2009. nov. 30. 12:16
 17/24 anonim ***** válasza:
De akkor nem értem..a tulajé lehet a teknős? Vagy az előző előtti au paire hagyhatta ott?Él még a teki, megnézted?
2009. nov. 30. 12:18
 18/24 A kérdező kommentje:

Na akkor...

1. A masik dobozban is teknosok vannak, 2.

2. Tenyleg teli almot alszanak, pontosan 6 fokon.

Heti egyszer kapnak friss levegot, meg egy kis vizet a levelekre. Mostmar csak az a kerdes, h nem csinaltam en hulyeseget azzal, h felebresztettem a teknost? Vagy nem tom, h aludt-e. Meg az se biztos, h mar fel eve ott van, mert a masik lany nem nagyon nezte a hutot. Nem baj, h meg nem alszik ilyenkor? Vagy hogy van ez?

2009. dec. 1. 21:57
 19/24 anonim ***** válasza:
uram atyám... Egy teknőst akkor se illik berakni egy hűtőszekrénybe:O NEm normálisak ott feléd...:S
2009. dec. 2. 07:30
 20/24 LN09 ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy minek teleltetni? ha nem tenyésztő akkor felesleges. Én sem teleltetem.
2009. dec. 2. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!