Hol tudnék leopárd gekkó bébit vásárolni?
Figyelt kérdés
Akár tenyésztőtől akár díszállatkereskedésből(Békés megye)2009. nov. 25. 18:13
1/4 anonim válasza:
Pesten sok kisállat-kereskedésben van, én is ott vettem, de körül nézhetsz neten is. Bemész egy állatkereskedésbe, szólsz,hogy neked bébi kell, otthagyod a telefonszámod és gondolom értesítenek, ha lesz. De vigyázz vele, mert elég kényes állatok, én például nem tudtam megfelelő környezetet biztosítani számára, így vissza is vittem azzal a lendülettel.
Remélem tudtam segíteni: A.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) de mért nem tudtál nem nem volt elég meleg vagy micsoda?
2009. nov. 25. 20:18
3/4 anonim válasza:
Szia!
Egy egzotikus állatról beszélsz, könnyen lehet h nem is tudod mire van szüksége h egészséges legyen és jól érezze magát.
Ha többet szeretnél tudni róla:
És ha ezek után is venni szeretnél akkor tenyésztőket ajánlanék vagy ami még jobb hobbi tenyésztőket, akik még tanáccsal is ellátnak nem mellesleg olcsóbban is adják az állatokat mint a boltban. Pl itt :
4/4 anonim válasza:
én eladok egyet de az a baj hogy már felnőt irj ha kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!