Leopárd gekkó vagy Madagaszkári nappali gekkó?
Jaj de szerencsés vagy, hogy tarthatsz gekkot.=)
Nekem egy leopárd gekko az álmom (beleszerettem xd), csak itthon nem szívesen látnák. (na nem baj, majd ha elköltöztem)
Az első kommmentelőnek Köszi:)
a másodiknak( :D ) én pl meg hörcsögöt nem tarthatok :D xD amit en nagyon szeretnek am ebből jött a gekkó
Nekem is úgy lett, hogy sokáig szajkóztam a gekkot, nagyon nem akarták itthon, de helyette tarthatok halakat. Bár nem panaszkodom mellettük is sok-sok állatom van. (kutya, cica, 6 nyuszi) De ha én a gekkokért vagyok oda... :P:D
(második válaszoló)
Basszus, ezt a sok baromságot!
Első kommentelő:
Mi a f@sznak fogdosod a gekkót? Aztán meg csodálkozol ha elpusztul. Ugyan ez vonatkozik az utolsóra.
Van két nappali gekkóm és kelnek a kicsik is folyamatosan, egyáltalán nem nehéz a tartásuk csak informálódni kell előtte.
A gekkó nem kutya, cica, nem taperaállat.
Ha simogatni akarsz valamit akkor az ne gekkó legyen.
bocsi, hogy itt zavarok de a gekkókkal kapocsolatban amennyi kaját általában beteszünk azt mind meg is eszik azt? Mert a madagaszkári nappali gekkó érdekelne.
:)
Nekem mind a 2 fajtából van egy nőstény és egy hím!
A madagaszkári vadabb, és több páratartalom kell nekik. A leopárdgekkót kicsit könnyebb tartani, de azért a madagaszkári nappaligekkó se túl bonyolult(csak előtte jó alaposan nézz utána). Mind a kettő fajta nagyon szép, de a leopárdgekkó megszelídül, amaz meg nem!
A csinos kis zöld madagaszkári nem túl szelíd; és ne is nagyon tapogasd, mert erre érzékeny, kimondottan nem szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!