Egy leguán képes szeretni egy embert?
2-es ne a sajàt kutyádból indulj ki.
Amúgy a leguán is egy állat van agya és te eteted te gondozod. Képes szeretni egy embert és képes vonzódni hozzá. Egyes hüllők néha jobban szeretik a gazdit mint egy madár vagy egy macska csak nem tudják úgy kimutatni mint pl. egy macska.
3-as vagyok
Légyszi ne egy állati idegrendszert kutató emeltszintű főiskolát végzett embert akarjatok már megcáfolni köszi. (magamról beszéltem)
Igaz hogy ösztönlény, de az ösztöne azt sugja hogy szeresse a gazdáját
Jaj Isten őrizz hogy meg akarjunk cáfolni egy ilyen nagy tudóst, aki kegyeskedett leereszkedni hozzánk, hogy hatalmas tudása apró morzsáit elénk vesse!
Hadd rebegjünk hálát érte, és megígérjük, hogy ezentúl minden áldott este imánk végén felsóhajtunk: Uram áldd meg a hármas és egyben hetes válaszolót!
Te nem is tudod, milyen jót cselekedtél velünk. Mi viszont tudjuk a válaszodból, hogy te is csak egy ösztönlény vagy, aki nem szenved a szerénység bűnében, viszont a tények elferdítésében igen.
Mesélj nekünk ó hatalmas tudású ember, mi az az "emelt szintű főiskola"?
Mert én gyarló egyszerű emberként maximum emelt szintű képzésről tudok, amelyet néhány főiskolán folytatnak, de ez nem azonos a főiskolai képzéssel.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!