Mekkorára nő meg egy görögteknős?
Ezt a sok sületlenséget! Hihetetlen!
Google neked is a barátod: [link]
Érdekes nekem amikor egy állatkereskedésben dolgoztam a főnököm mondta, hogy dohányzó asztal nagyságúra fog nőni a görög teknős, hát úgy látszik nekik ilyen kicsi a dohányzóasztaluk (20cm):-). Ennyit a főnökök hozzáértéséről.
Bocsánat hogy elhittem neki.De tényleg védett faj és Cites engedély kell a tartásához.
23:00!
Hát igen, kinek mekkora dohányzó asztala van...
Aztán meg miért vegyen ékszer teknőst?! Sokkal több a gond vele, és megnő simán akkorára mint a görög.
Azért az ékszerteknőst hetente többször kell pucolni, mert csak bebüdösödik a víz. Az görögeknősöm amióta megvan, egyszer sem volt büdös!
Amúgy nem olcsó egy görögteknős és hozzá a cuccok. Én közel 40 ezer ft-ot fizettem. Szerencsés helyzetben vagyok, mert én 1 hét leforgása alatt megvettem mindent a teknőssel együtt.
El kell mondjam, hogy ilyen háziállatom mint ő soha nem volt... Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Én Kanizsán tenyésztőtől vettem 8000 forintért.
3 hetes korától nálunk lakik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!