Szakállas agámáról mit érdemes tudni?
Figyelt kérdés
Már utánaolvastam,de itt tapasztalatokat várnék :)2013. nov. 4. 22:02
1/3 anonim válasza:
nem tudjuk mit olvastál, tartásáról szeretnél tudni vagy egyéb információkat (hol él, stb)
2/3 A kérdező kommentje:
a tartásáról.
2013. nov. 4. 22:49
3/3 anonim válasza:
Kis korában nem akart fürdeni, most már szokott. Úgy értem ha bent volt neki egy nagy tál víz. Egy ideig kivettem mert nem használta, most viszont bent van és néha belemegy.
Válogatós a kajával. Ha kétszer egymás után ugyanazt adok, másodikra nem kell neki. De ha mást kap, utána köv napon megeszi azt is amit előtte levő nap kínáltam.
Vettem egy alomlapátot, azzal jól lehet takarítani, mert a nagy kakái fennakadnak benne, de a homok nem.
Nemtudom mit mondjak. A fűtőköveken szeret feküdni, néha meg mászkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!