Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért ilyen drágák a görög tekik?

Miért ilyen drágák a görög tekik?

Figyelt kérdés

Szerettem volna venni egyet a zsebpénzemből, de hát nem tudtam, hogy ilyen drágák... megbírnám venni, de cuccokat nem tudnák már venni neki.

12/L

2009. nov. 14. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekeseredj hanem gyűjts egy kicsit tovább.

[link]

Nézz körbe az adott linken, olcsóbban találhatsz ha tenyésztőktől veszed.

Viszont ha a teknősre megára nincs pénzed akkor a szükséges élettér kailakítására hogyan lesz? UVB lámpa, napaozó lámpa és a többi és a többi.

2009. nov. 16. 04:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, tekit tudnék venni, de a többi drága cuccra már kellene egy "kicsi" pótlás... :S

Normális esetben anyuék felpótolnák, de most költözködünk, és az a legkisebb gondjuk, hogy én görög tekit akarok :(

2009. nov. 16. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Édes vagy:) de előbb a cuccra kéne gyűjtened,és utána a tekire,mert a megfelelő környezet kialakítása a legfontosabb,hogy ne pusztuljon el.:S:( Hiába veszed meg és berakod 1 dobozba nem hinném,hogy sokáig fogja bírni.Szóval gyűjtögess még 1 kicsit a hely kialakításához...ez 1 nagyon egzotikus állat...nem véletlen hogy ilyen drága..nem találni minden bokor alatt görög teknőst...sőt a Duna parton sem:D Szóval ha már egy ilyen egzotikus állatkára fáj a fogad,teremtsd is meg neki a megfelelő környezetet:) L/18
2009. nov. 16. 14:46
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

már régóta gyűjtögetek és természetesen csak akkor veszek tekit, ha minden cucc meg lesz...

2009. nov. 16. 15:34
 5/9 LN09 ***** válasza:

Szia!

Én nemrég, talán egy hónapja vettem görögteknőst és hozzá cuccokat. A teknős 20.000 ft volt + CITES papír, a hozzávalók pedig olyan 25.000.

Csak akkor vágj bele, ha tényleg gondozni is tudod, és gondolj arra is, hogy az a teknős nem marad picike. Ahogy nő az akváriumot is kinövi.

Ha kertes házban laksz, az a legjobb, akkor tavasztól őszig kint tud lenni a szabadban.

2009. nov. 17. 14:18
 6/9 A kérdező kommentje:
hát ennyi pénzt elég lassan tudok összegyűjteni... amugy nem gáz az sem ha megnő, nem a kicsisége miatt szeretném, hanem ... nem tom miért szeretném, egyszerűen szépek és cuki az arcuk (aztán meg egyszer egy görög teki lepisilte a kezemet az állatkereskedésben :S)
2009. nov. 18. 09:41
 7/9 LN09 ***** válasza:
Azért mert szép és cuki arcuk van, ne vegyél!!! Ha erre sem nagyon lesz pénzed, hogyan lesz mindig nagyobb akváriumra? Azért egy igazán teknősnek való akvárium nem kevés pénz!!! Plusz bele a cuccok.
2009. nov. 29. 15:24
 8/9 A kérdező kommentje:
oké már lemondtaqm róla :( Most szereztem magamnak 2 achát csiguszt azokat könnyebb tartani :D
2009. nov. 29. 15:49
 9/9 LN09 ***** válasza:
Na látod. Addig gyűjts, olvass utána, és amikor már minden megvan, akkor tarts tekit. Sokkal jobb érzés jó helyen, mindent megadva tartani, mint hogy szenvedjen szegény, és esetleg ez neked is rosszul essen.
2009. nov. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!