Hogy kell tücsköket szaporitani mert a leopárd gekkóm nem eszi meg a lisztkukacot csak a tücsköt és nem akkarok mindig venni neki ezért gondoltam hogy szaporitani akarom?
Nálam egyszer elszaporodtak. A terráriumban levelibéka igyekezett átvészelni a telet, elfelejtett időben bevackolódni, így került hozzám. A béka egyszer csak eltűnt. Fogalmam sincs mi lett vele, egyszer csak nem volt. A tücskök növényevők. Békében hagytam őket, és amikor jóval később rájuk néztem, iszonyúan sokan voltak. Szinte megijedtem tőlük. Kitettem tehát a terráriumot a hóba, hogy elpusztuljanak. Megtörtént.
Azt gondolom, ha egy csapatot etetsz és békében hagyod őket, szaporodni fognak. Ha felfalták volna a béka tetemét, akkor nem is annyira növényevők.
Volt egyszer a hűtő mögött néhány tücsköm. Úgy kerültek oda, hogy kiszabadultak a gekkóm terráriumából. Néha találkoztam velük a fürdőszobában, amikor mentek inni.
Olyankor néha elhagytak egy-két lábat. Na azt viszont nem értettem hogy esik ki a lábuk ilyen könnyen, de amit láttam azt megfogtam, és bedobtam a terráriumba.
Viszont vagy fél évig ciripeltek a hűtőnél, és ha rávágtam egyet a hűtőre, akkor elkussoltak 2 percre, aztán újrakezdték. Elhúztuk a hűtőt és nem látszott egy sem. Nemtudom mit ettek. Kenyérmorzsát a földről?
Szia, googlebe ez volt az első találat a "tücsök tenyésztés"-re, ahogy belenéztem elég részletes:
taplalekallat.hu-ról rendelj olcsón 100-200db tücsköt és azzal meg is kezdheted a tenyésztést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!