Melyik akvaterrárium jobb tűzhasú gőtéhez? ~ (Kép)
Sziasztok.
Szeretnék 1-2 gőtét a terráriumba.A berendezésen gondolkozom.
Van 1-es, és 2-es berendezés.
Most az 1-est csináltam meg, de láttam a neten egy képet, és körbenézem itthon.Rájöttem, hogy azt is megtudnám csinálni!
Melyik legyen?
Nekem az 1es jobban "megérné",(a takarítás egyszerűsége miatt).Viszont szívesen nézegetném a kettest is, abban gondolom átalakulnának szárazföldivé.De ha tévedek szóljatok.
A kimászást az üveg szélére, a sarkoknál, szúnyogháló-háromszögekkel oldanám meg. Így nem tudnak kimászni, és ha mégis megpróbál, szépen visszapottyan a vízbe/földre.
14/f
hát a kettő átmenete kéne.
ne földet használj a szigethez, hanem valami akváriumi aljzatot, például lávakövet. a földtől koszos lesz a víz.
és elég lesz kevesebb rész szárazföld.
és ha több szárazföld lesz, akkor sem fog neked átalakulni szárazföldivé.
Alulra teszel kis kavicsot ami épphogycsak fedi a talajt, a közepére meg egy teknős kimászót.
Vagy ilyesmit:
mert ha csak középen van kimászó és körben víz, akkor nem tudnak feltapadni az üvegre.
De ha a fal mellett van egy száraz rész, akkor feltapadnak vizes hassal a sarkoknál, föltolják magukat úgy 20 centi magasra az üvegen, majd visszaesnek és placcsannak egyet a kavicson, az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!