Tűzhasú gőtéről pár infó?
Láttam az egyik állatkereskedésben, és nagyon megtetszettek. Az érdekelne, hogy érdemes tartani őket, hogy jól érezzék magukat. Olyanokra gondolok mint pl:
- akvárium mérete
- víz mélysége
(olvastam, hogy kell nekik kimászó, akkor azt hogy lehetne megoldani mély vízben?)
- hány darabot kell/érdemes tartani?
- szűrő, melegítő kell nekik?
- halak kellenek melléjük? vagy elég pár növény?
- mit szeretnek enni?
Jó, igazából kb semmit nem tudok róluk... Lehet ki is hagytam valami fontos kérdést.
Akinek van tapasztalata róluk, legyen szíves segítsen. Nem szeretnék rossz gazdi lenni, sem bántani őket ha nem tudok valami fontos dolgot :)
Eszembe jutott... A West End-ben láttam őket, 800-900 között, pontosan nem tudom. Ott, vagy más kereskedésben érdemes venni? Vagy őket is inkább tenyésztőnél?
Vannak egyáltalán, és ha igen, milyen árban?
Meny ki a terraplaza börzére,ott vannak jó tenyésztők!:
[link] Az áruk itt kb. 800-1.500 ft.De biztos egészséges állatot kapsz,nem úgy mint a boltban.
A tartása: [link]
A halakat élve befalná,úgyhogy nuku hal!
A tubifextől elhíznak(hosszútávon).Vigyázz,az élő eleséggel behurcolhatsz valami nyavalyát,csak jó helyről vegyél neki kaját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!