Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A teknősöm szeme mintha meg...

A teknősöm szeme mintha meg lenne duzzadva?

Figyelt kérdés

Van két teknősöm, és pár hete az egyik nem nagyon akar enni, a víz alján van egész nap, nem is nagyon mozog és sokat 'törölgeti' a mancsával a szemét(amit nem is nagyon nyit ki/vagy nem tud?). Úgy látom, mintha meg lenne kicsit dagadva a szeme. Készítettem pár képet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mi lehet a baja? Hogyan tudnám kezelni?

2013. aug. 14. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Hetek óta nem eszik normálisan, és össze vannak ragadva a szemei.......> el kellene vinni állatorvoshoz! Otthon te nem fogod tudni kezelni.

Egyébként lehet fertőzés, környezeti probléma (pl a vízzel) A-vitamin hiány..

2013. aug. 14. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából 10 napig nyaralni voltunk, azelőtt csak azt vettem észre hogy mikor ételt adtam nem nagyon akart enni, de ennek meg nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget, de most hogy hazajöttünk észrevettem a fentebb leírt tüneteket.
2013. aug. 14. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd el állatorvoshoz, otthon nem fogsz tudni segíteni rajta.
2013. aug. 14. 22:41
 4/4 anonim válasza:
Amikor volt teknősöm, és hasonló probléma miatt vittem állatorvoshoz, azt mondta hogy vitaminhiánya van, és változatosabban etessem. De először is jobb ha orvos is látja!
2013. aug. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!